fbpx

Laborator

Suntem adepti ai conceptului de tehnica dentara moderna.

Laborator

In ultimii ani, tehnologia utilizata in confectionarea lucrarilor dentare lasa loc manufacturii artistice, creatoare a tehnicii dentare, numai pentru realizarea structurii externe, fizionomice a dintilor. Pentru confectionarea structurii de rezistenta s-au implementat, de-a lungul timpului, o serie de fluxuri tehnologice care permit azi, confectionarea acestei structuri, digital, cu o precizie de ordinul micronilor, prin tehnica cad-cam.

Constienti fiind de importanta dotarilor tehnice intr-un laborator, noi am fost primii care am introdus in 1997, in jud. Bihor, tehnica turnarii metalului prin inductie si la scurt timp o linie pentru confectionarea protezelor elastice. Am continuat cu achizitia unor cuptoare de ceramica de ultima generatie, a unei linii complete pentru managementul modelului de lucru, al unui ansamblu arc facial-articulator artex si a altor dotari de specialitate.
Pana la finele acestui an dorim sa oferim pacientilor si colaboratorilor nostri toate avantajele unui sistem cad cam, in the house.

Producatori de aparatura: amann girrbach, ivoclar, ugin, renfert, w&h, nsk.

 

Call Now Button