fbpx

Pachete tratamente

PACHET PROFILAXIE - 2000 ron

5 x sedinte DETARTRAJ
5 x sedinte PROPHY JET
3 x OBTURATII COMPOZIT

AVANTAJ CLIENT 500 ron

PACHET OBTURATII - 2500 ron

10 x OBTURATII
2 x sedinte DETARTRAJ
2 x sedinte PROPHY JET

AVANTAJ CLIENT 700 ron

PACHET FAMILY - 2000 ron

3 x sedinte DETARTRAJ
3 x sedinte PROPHY JET
4 x OBTURATII COMPOZIT
1 x SIGILARE / arcada dentara copil

AVANTAJ CLIENT 550 ron

PACHET PROTETIC

REABILITARE TOTALA FIXA / arcada
15% reducere la lucrarea protetica
20% reducere la tratamentele dentare aferente
Gratuit extractii simple /arcada
Gratuit sedinta completa profilaxie
Gratuit: consultatie, plan tratament, deviz costuri.

Pentru detalii legate de achizitia si continutul detaliat al pachetelor de tratamente dentare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0722.360.486 sau la sediul nostru din strada Caisilor nr. 2/0.

Scurt dictionar explicativ termeni medicali:

t

DETARTRAJ

– indepartarea depozitelor de placa bacteriana mineralizata, tartru (piatra in termeni populari) de pe suprafatele dintilor, greu accesibile periajului zilnic, cu ajutorul unei anse si a unui dispozitiv ultrasonic.
Vibratia ultrasonica a ansei sub jet de apa curata eficient si nu zgaraie suprafata dintilor. Manopera este urmata de un periaj profesional pentru cosmetizarea, lustruirea suprafetelor cu textura aspra.
t

PROPHY JET sau AIR FLOW

– dispozitiv ce proiecteaza un jet controlat de apa, aer si microparticule de bicarbonat de sodiu cu diferite arome fructate, pe suprafata dintilor si in zonele interdentare mai greu de igienizat. Este indicat ca tratament complementar in sedintele de profilaxie si de asemenea la igienizarea periodica a lucrarilor si implanturilor dentare, in ortodontie la aplicarea si iginizarea bracket-urilor, iar la copii pentru pregatirea dintilor in vederea sigilarii.
t

OBTURATIE

– este probabil cel mai comun tratament dentar (plomba in termeni populari). Este de fapt o metoda de reconstructie a unui dinte deteriorat de carii pentru ai reface forma si functionalitatea. De mentionat ca obturatia unei suprafete a dintelui nu este acelasi lucru cu obturarea si tratarea canalului radicular (adica radacina dintelui), aceste doua manopere fiind total diferite.
t

SIGILARE

– este un tratament minim invaziv de prevenire a formarii cariilor in santurile dintilor posteriori in special la copii. Imediat dupa eruperea molarilor si premolarilor suprafetele retentive a acestora se acopera cu un sigilant, acesta impiedicand depunerea alimentelor lipicioase pe acele suprafete. Manopera nu este dureroasa, nu implica anestezie si cel mai important beneficiu este ca veti scuti multe vizite la dentist, adesea traumatizante pentru cei mici daca lucrurile sunt lasate la voia intamplarii.
Call Now Button